Zonnepanelen Bierbeek

Zonnepanelen Bierbeek

In deze woning in Bierbeek zijn 38 JINKO zonnepanelen van 435 Wp en REC Full Black zonnepanelen van 405 Wp geïnstalleerd, in combinatie met een Huawei SUN2000-10KTL omvormer. De installatie, verzorgd door zonnepanelenexpert Zero Power, omvat zowel een systeem op een leien dak als op een plat dak. Samen leveren de panelen jaarlijks zo'n 14.400 kWh op. Daarnaast is een Huawei thuisbatterij toegevoegd, die de opgewekte energie efficiënt opslaat.

Het gebruik van zonnepanelen in combinatie met een thuisbatterij is een slimme manier om het eigen verbruik te maximaliseren. Dit verlaagt de energiekosten, vergroot de onafhankelijkheid van het net en verkleint de ecologische voetafdruk. De thuisbatterij slaat overtollige zonne-energie op, zodat deze beschikbaar is wanneer de zon niet schijnt, wat het rendement van het systeem verhoogt. Deze combinatie biedt zowel financieel voordeel als milieuwinst, en maakt de investering in duurzame energie nog aantrekkelijker.

Zonnepanelen Bierbeek Zonnepanelen Bierbeek Zonnepanelen Bierbeek Zonnepanelen Bierbeek Zonnepanelen Bierbeek Zonnepanelen Bierbeek

Waarom is zonnepanelen plaatsen in Bierbeek een verstandige beslissing?

Het installeren van zonnepanelen in Bierbeek is om verschillende redenen een slimme keuze:

Gunstige zonnestraling: Bierbeek, gelegen in het hart van Vlaanderen, geniet van een aanzienlijk aantal zonuren per jaar. Dit zorgt ervoor dat zonnepanelen in deze regio een goede energieopbrengst leveren en efficiënte energieproductie mogelijk maken.

Financiële voordelen: In Vlaanderen zijn er aantrekkelijke financiële stimulansen, zoals subsidies en premies, waaronder de Vlaamse premie voor zonnepanelen. Door de opgewekte stroom zelf te gebruiken, kun je aanzienlijk besparen op je energiekosten. Dit maakt je minder afhankelijk van de voortdurend stijgende elektriciteitsprijzen.

Zelfvoorzienend in energie: Door je eigen stroom op te wekken, verminder je de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet. Dit geeft je meer controle over je energievoorziening en biedt stabiliteit, vooral nu de energiekosten in België blijven stijgen.

Ecologisch verantwoord: Zonnepanelen dragen bij aan een vermindering van de CO₂-uitstoot en helpen daarmee het milieu te beschermen. Door te kiezen voor zonne-energie verklein je de ecologische voetafdruk van je huishouden en draag je bij aan een schonere toekomst.

Lange termijn investering: De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen ligt tussen de 7 en 10 jaar. Met een levensduur van vaak 25 jaar of langer, profiteer je na de terugverdientijd van aanzienlijke financiële voordelen, doordat je jaren aan gratis energie kunt opwekken.

Verhoogde woningwaarde: Huizen met zonnepanelen zijn aantrekkelijker voor potentiële kopers en hebben vaak een hogere marktwaarde. Zonnepanelen worden gezien als een waardevolle duurzame investering die toekomstige bewoners helpt om direct te besparen op hun energiekosten.

Deze combinatie van economische, ecologische en praktische voordelen maakt het plaatsen van zonnepanelen in Bierbeek een slimme en duurzame investering voor de lange termijn.

Gratis zonnepanelen offerte aanvragen in Bierbeek

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam *
Aan het laden

Op zoek naar een erkende zonnepanelen installateur? Groene energie, gegarandeerde kwaliteit!

Laatste Nieuwsartikels

Zonnepanelen Zaventem

Zonnepanelen Genk

Zonnepanelen Leuven

Klantenervaringen

R. Verheyden uit Lubbeek

Wonende te Lubbeek zijn we in onze zoektocht naar een goede, lokale installateur, snel bij Zeropower terecht gekomen. Zonnepanelen + thuisbatterij werden perfect geïnstalleerd. De verbinding van de zolder naar het gelijkvloers werd heel mooi afgewerkt. Vriendelijke, professionele stielmannen. De prijs op de factuur was de offerteprijs. Allemaal heel correct. 5 sterren dik verdiend!

K. Rodyns – Hemiksem (Antwerpen)

5 sterren dubbel en dik waard. Wij hebben voor zero power gekozen voor het plaatsen van 10 zonnepanelen en een omvormer. (Regio Antwerpen). De offerte was zeer duidelijk en we waren tevreden met de prijs. Binnen de 3 weken werden de zonnepanelen al geplaatst, dit gebeurde snel en proper. De zaakvoerder Ives was aanwezig van begin tot einde tijdens de plaatsing en ook als we achteraf nog vragen hadden kregen we daar snel een duidelijk antwoord op! Een dikke aanrader.

K. Rodyns - Hemiksem - Antwerpen

Ontvang een gratis offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Scroll naar boven